Зі світлим Воскресінням Христовим

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дорогі жителі Шполянщини!

Напередодні Воскресіння Христового прийміть щирі вітання із світлим християнським святом!

Великдень — час для переосмислення, прощення та єднання. Це саме той час, коли треба забути про образи та негаразди. Він нагадує нам про істинну мету земного шляху, наповнює життя змістом і вселяє упевненість у наші серця. У весняний день премудрості та Божої ласки ми відчуваємо, що не самотні на цьому світі, бо з нами — Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри — над безнадією.

Віримо, що складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні об’єднати нас, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. Перед кожним стоїть багато проблем, розв`язання яких залежить від нас самих, вміння бачити один одного і чути, щиро бажати добра один одному.

Нехай Великдень принесе у ваші домівки радість та благополуччя, щастя та міцне здоров’я, наповнить серце добром та милосердям. Бажаємо кожному Божого благословення — запоруки миру в нашій країні. І нехай злагода та спокій панують у людських серцях, домівках, в Україні! А чудо Воскресіння Христового надихає на добрі та праведні справи.

Христос воскрес! Воістину воскрес

Голова райдержадміністрації Володимир ПОТАПЕНКО.
Голова районної ради Олександр КУЗУБ.
Міський голова Сергій КРАВЧЕНКО.

 

Шановні жителі Шполянщини!

Прийміть найщиріші привітання із Великоднем!

Христове воскресіння — це оновлення наших душ, воскресіння мрій і віри у нове, щасливе життя, яке стане нагородою за пережите і яке ми з вами вже почали будувати разом — крок за кроком, цеглинка до цеглинки, в ім'я нашої спільної боротьби за омріяну вільну українську землю, в ім'я тих найкращих, котрі, на жаль, уже не з нами і котрі дивляться на нас із лав Небесної України, а головне — заради майбутніх поколінь!

Нехай радість та втіху принесуть вам прадавні символи Великодня: духмяні паски на вишиваних рушниках, барвисті крашанки та святкові дзвони! Бажаємо вам міцного здоров'я та сил! Бажаємо віри та наснаги! Мирних і веселих свят вам у своїй, Богом даній країні! Христос воскрес — воскресне Україна! Слава Україні!

Шполянська районна партійна організація ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

 

 

Дорогі мої односельці, жителі села Товмач!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята — Воскресіння Христового!

Великдень — одне з тих свят, яке стирає межі й відмінності між людьми. У цей день ми стаємо єдиними, а тільки єдина нація, єдиний народ зможе побудувати успішну і сильну державу.

Великдень — це символ торжества добра над злом і початку нового життя. Це свято дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати.
Бажаю всім нам віри, терпіння і взаєморозуміння. Здоров’я, щастя і миру вам і вашим сім’ям.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Сергій КОВАЛЬ, сільський голова с. Товмач.

 

Шановні жителі села Іскрене!

З весняним оновленням природи величне, чудове і світле свято Великодня приходить в оселю кожного з нас! Щиро вітаємо всіх вас з Воскресінням Христовим!

Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай це чудесне свято принесе у кожну вашу родину любов та світло, щирість та добро!

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!

Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Микола ОСТАПЧУК, сільський голова.

Тамара ОСТАПЧУК, депутат районної ради.

 

Шановні жителі села Топильна, дорогі односельці!

Щиро вітаю вас з чудовим святом відродження та оновлення нашого життя, святом Воскресіння Христового — Великоднем!

Нехай у ці благословенні дні ваші душі засяють радістю, а ваші серця випромінюють добро і повняться любов’ю ближніх!

Нехай за великоднім столом всі ви, ваші рідні та близькі, зігріті Божою любов’ю та благодаттю, знову відчують себе єдиною родиною.

Нехай у це світле свято воскреснуть і відродяться ваші най-світліші мрії і сподівання!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Михайло БАРБАШ, сільський голова с. Топильна.

 

 

Шановні мої односельці! Дорога громадо села Лозуватка!

До нас прийшло величне і шановане свято — Воскресіння Христове.

Сьогодні, як ніколи, воно спонукає нас ще глибше замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам нагоду наповнити наші серця любов’ю і добром.

Щиро вітаю всіх вас із Великоднем і надсилаю в кожну вашу родину, в кожну лозуватську оселю віру, надію, впевненість у завтрашньому дні.

Нехай це світле і радісне свято вселяє спокій у ваших серцях, Божа милість та благословення оросять кожну мить вашого життя.

Нехай мир, взаєморозуміння та злагода запанують у кожному куточку нашої багатонаціональної України.

Зичу вам незмінного успіху та здійснення всіх ваших добрих задумів.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Станіслав БОЙКО, сільський голова с. Лозуватка.