Незвичайний урок на «Жайворі»

У нашому класі відбувся урок біології на тему «Їжа та її компоненти» Він проходив на території цехів ПРАТ «Шполянський завод продтоварів» Змістовною та пізнавальною була екскурсія, яку провела інженер – лаборант Тетяна Миколаївна Луценко.

Ми на власні очі побачили як виробляється відома продукція заводу. Побувавши в цехах, побачили сучасне обладнання, умови праці, в яких працюють робітники. Завідуючі цехами розповіли про склад продукції, її калорійність, терміни вживання. Цікаво було спостерігати, як на сучасному обладнанні запаковується халва, чіпси, ірис. Багатьох цікавило, куди буде доставлено вироби підприємства, бо мої однокласники пригадали, що бачили продукцію заводу в багатьох містах України.

Хочемо подякувати дирекції та працівникам заводу за змістовну екскурсію та  гостинну зустріч школярів. Окрема подяка Шполянській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості за підготовку та організацію.

Олександра Маламуж, учениця 8-Б класу  Шполянського НВК№1