У «Водограї» дивуватимуть гостей закладу сучасним меню рівня європейських ресторанів

Новий готель

   Ще одна гарна споруда прикрасила наше місто.

Віднедавна офіційно розчинив двері новозбудований приватним підприємцем Павлом Мальчиком сучасний готельно-ресторанний комплекс «Водограй».

   Готель розрахований на  35 осіб. Кімнати обладнані гарними дерев’яними меблями українського виробника, всі мають зручності з сучасною сантехнікою. Кожну з них прикрашають картини місцевої художниці Ірини Сімак.

   Банкетний зал ресторану, що знаходиться  на 2 поверсі, зможе вмістити до 150 осіб, а зал на 1 поверсі — до 85 осіб.

   Інновацією цього закладу є те, що кухня ресторану  розташована за скляними дверима, тож відвідувачі за бажання мають змогу спостерігати за технологічним процесом приготування замовлених страв. Подібні нововведення можна зустріти і в ресторанах європейської кухні. До речі, шеф-кухар цього закладу Валентина Котенко пройшла підвищення кваліфікації у столичній кулінарній академії Ігоря Брагіна.   

   Головною родзинкою новоствореного ресторану є те, що, завдяки встановленій на кухні найсучаснішій вугільній печі іспанського виробництва, страви під час приготування не втрачають своїх поживних речовин.

   Найближчим часом тут планують дивувати гостей закладу сучасним меню рівня європейських ресторанів.