Він завжди житиме у наших серцях

13 квітня — сумнопам’ятний день для громади парафії Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП (м. Шпола). Два роки вже минуло від дня, коли перестало битися надзвичайно добре і чуйне серце нашого духовного наставника — отця Вадима САЛОМАТІНА, ієрея, благочинного церков УПЦ Київського патріархату Шполянського району.

Та для нас, його пастви, рідних, близьких, друзів, добрих знайомих — він не помер. Він завжди з нами, із небес допомагає нам йти вірним шляхом за заповітами Божими. Ця тяжка для нас втрата, безмежне горе і смуток ніколи не загояться. Однак розуміємо, що Бог так звелів, приймаємо це як Господнє випробування. У пошуку духовних істин ми йшли до Бога, міцно тримаючись за його руку, опираючись на його просвітницькі уроки, проповіді, вчилися прощати ворогів своїх, змирятися і поборювати гординю — найбільший людський гріх.

Нам відкривалися всі таїни Христового вчення, котрі ведуть до спасіння душ наших. Глибокий сенс проповідей отця Вадима вселяли в нас надію, віру і бажання єднатися во єдину Христову сім’ю. Такою була його місія на короткому шляху в цьому житті. Сьогодні він на Небі, а світлі діла його не залишилися без підтримки продовжувачів — наших вірян.

З великою вдячністю згадуємо отця Вадима, який усе своє свідоме життя присвятив жертовному служінню Церкві та ближнім. Молимось Всемилосердному Господу, щоб оселив душу Свого вірного священнослужителя в оселях Небесних та укріпив віру його рідних. Світла і вічна пам'ять Вам, отче! Ви завжди житимите в наших серцях!

Громада парафії Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ КП (м. Шпола).