МИ П’ЄМО ЧАЙ ЩОДНЯ. АЛЕ НЕ ЗНАЄМО, ЩО…

....на відміну від традиційного індійського чи китайського чаю ІВАН-ЧАЙ не втрачає своїх властивостей при багаторазо­вому заварюванні;

...не можна пити «вчорашній» індійський, цейлонський або китайський чай;

...японці кажуть, що вчорашній чай гірше за укус змії. Однак навіть той чай, який заварили кілька годин тому, стає небез­печним для вашого здоров'я;

...через добу чай втрачає смак і свої корисні властивості;

...чай, на поверхні якого з'явилася плівка, пити не мож­на. Ця плівка при попаданні в організм покриває слизову оболонку шлунка, кишечника, заважає засвоєнню необхідних речовин. Також плівка сприяє активності бактерій і процесам бродіння;

...звичка пити несвіжий чай може стати причиною гастри­ту, хвороб шлунка. Також серйозну загрозу вчорашній чай представляє для серця, судин і нервової системи.

Тому пийте завжди тільки свіжозаварений чай і будьте здорові!